O nama…

Cedrus je specijalist za izolacije.

Naša uslužna djelatnost sastoji se od prodaje svih vrsta hidro i termo izolacijskih materijala, a osim proizvoda kao što su mineralna vuna, EPS, XPS, bitumenske trake, polimerne, poliuretanske, EPDM trake i drugih izolacijskih materijala, možete dobiti i korisne i stručne savjete za gradnju ili sanaciju. U našem programu se osim domaćih proizvoda mogu pronaći i materijali nekoliko velikih svjetskih proizvođača čiji smo ekskluzivni zastupnici za područje Republike Hrvatske.

Osim trgovine, bavimo se i ugradnjom, te izvodimo sve vrste izolaterskih radova (temeljne izolacije, izolacije ravnih krovova, izolacije balkona terasa, sanitarnih čvorova i kupaonica…) na novim objektima ili sanacijama starih. Više od 30 godina iskustva, stotine izvedenih objekata, certificirani izolateri i brojni zadovoljni kupci i investitori, garancija su kvalitete koju nudimo.

Sa našim njemačkim partnerom ZinCo projektiramo i izvodimo zelene krovove koji krase brojne poslovne objekte i obiteljske kuće po cijelom svijetu, a osim efektnog izgleda doprinose očuvanju okoliša i pitke vode i smanjuju utjecaj globalnog zatopljenja.

Na CNC strojevima za obradu kamene vune proizvodimo tehničke izolacije kao što su klinovi i kosine za ravne krovove, ispune trapeznih limova, rubne trake, žljebake za izolaciju cjevovoda, izolacije za dimnjake i dr.